|
nadpisywanie eksportu |
| Autor |
Wiadomość |
Millais
Początkujący

|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017, 13:53 nadpisywanie eksportu
|
|
|
| Problem Corel 7: Nadpisywanie eksportowanego pliku likwiduje wcześniej eksportowany. Wszystkie okna zapisu i edycji działają, ikona zapisu włącza się, a w katalogu nie ma pliku. Ponowny eksport załatwia sprawę - po prostu tworzy się nowy. Jeśli to jakaś włączona opcja w programie - płonę z ciekawości - PO CO? |
|
|
|
 |
kek
Praktyk

Wersja CorelDRAW: X7
|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017, 14:26
|
|
|
Też mam 7 (64) ale czegoś takiego nie spotkałem. Zawsze robię eksport do jpg lub pdf i nigdy nic nie zniknęło.
Podejrzewam, że to coś u Ciebie się stało. Sprawdź opcje eksportu, może niechcący coś przełączyłeś?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Cysorz

Pomógł: 207 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3146 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017, 17:07
|
|
|
| Tak tylko na marginesie: Corel 7 to zupełnie inna wersja niż niż Corel X7... |
|
|
|
 |
Millais
Początkujący

|
Wysłany: 4 Maj 2017, 07:11
|
|
|
| Cysorz napisał/a: | | Tak tylko na marginesie: Corel 7 to zupełnie inna wersja niż niż Corel X7... |
Racja. Ja zaczynałem corelowski koszmar od 9. Naturalnie chodziło mi o X7. Problem nadal nie rozwiązany. Nigdzie w ustawieniach nie znalazłem rzeczonej opcji. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Maj 2017, 12:10
|
|
|
| pewnie sciezka zapisu gdzies sie zaorala,mozna wrocic do ustawien fabrycznych ,ale nie f8 bo to podstawowe ale zresetowac wogle corela ,w FAQ jest opisane jak to zrobic http://corel.wodip.opole....der=asc&start=0 |
|
|
|
 |
|
|