Wysłany: 24 Lipiec 2017, 20:27 prawa autorskie do zdjęcia
Witam. mam dziwne pytanie..
jakiś czas temu robiłem katalog dla pewnej firmy, w której wykorzystałem zdjęcia swojego autorstwa... niestety zdjęcia były robione z prywatnej działki-posesji na którą wszedłem przez płot :) koleś ma niesamowity widok :)
teraz katalog poszedł do ludzi a właściciel posesji mi grozi, że poda mnie do sądu za to że zdjęcie jest po cześci jego..
nie wiem czy to jakaś paranoja kolesia czy mam sie czego obawiać ?
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7 Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7689 Skąd: Gdynia
Wysłany: 25 Lipiec 2017, 08:32
O własność praw autorskich nie masz się co obawiać ,co najwyżej o wtargniecie na teren posesji. Widok krajobrazu również raczej nie jest objęty żadnymi obostrzeniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13