Przesunięty przez: jagna 18 Luty 2008, 02:41 |
Potrzebuje cliparty cmx lub cdr HOROSKOP zwykly oraz chinski |
Autor |
Wiadomość |
tusek
Początkujący
|
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 12:55 Potrzebuje cliparty cmx lub cdr HOROSKOP zwykly oraz chinski
|
|
|
Witam,
potrzebuje koniecznie czarno-biale kliparty ze znakami horoskopu w postaci rysunkow, bo same znaczki to ja wiem ze sa w corelu, ale chce takie jakies smieszne kliparty, bo musze to wykorzystac na pieczatkach. Jesli kots z was moze pomoc bede bardzo wdzieczny.
Glownie chodzi mi o te chinskie hosroskopy. Czyli 12 podobnych do siebie klipartow z takimi stworzatkami jak:
waz, swinka, krolik, tygrys, myszka...itp.
Za wszelkapomoc bede bardzo wdzieczny.
jako przyklad podaje taka zrobiona pieczatke w zwyklam horoskopie "rak"
rak.jpg to jest wlasnie takie cos co potrzebuje, ale chodzi mi o CHINSKIE horoskopy. |
Pobierz Plik ściągnięto 751 raz(y) 81.71 KB |
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 01:23
|
|
|
widze ze forum wymiata, a chetni do udzielenia pomocy pchaja sie wrecz drzwiami i oknami-
Pozdro. |
|
|
|
|
JarekDRAW
Pomógł: 93 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1176 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 28 Grudzień 2007, 06:31
|
|
|
Witam, ale nerwowy kolega jest, jak by ktoś miał taki klipart na pewno by go wrzucił |
|
|
|
|
tusek
Początkujący
|
Wysłany: 31 Grudzień 2007, 12:49
|
|
|
no dobra, powiedzmy ze masz racje, wobec tego czekam cierpliwie, moze sie cos pojawi, a jak sam znajde takie kliparty to tez wrzuce, a jak ktos potrzebuje do zwyklego horoskopu to ja mam, teraz mi brakuje wlasnie te zwierzaki do chinskiego. Pozdrawiam i przy okazji Szczesliwego Nowego Roku. |
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Grudzień 2007, 13:05
|
|
|
Szukałeś w wyszukiwarce graficznej Google? Są tam całe serie bitmap z potrzebnymi Ci piktogramami, które można bardzo prosto i szybciutko obrobić... |
|
|
|
|
tusek
Początkujący
|
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 15:29
|
|
|
Cysorz, dzieki szukalem, w ten tez sposob sobie obrobilem z JPG na CDR w OCR TRACE ta serie do zwyklego horoskopu, ale z chinskim nadal mam klopot! |
|
|
|
|
jagna
Jagna
Pomogła: 13 razy Wiek: 50 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 478 Skąd: Australia
|
Wysłany: 31 Styczeń 2008, 06:24
|
|
|
wiele interesujących klipartów możesz znaleźć na dyskach z klipartami Worda. WMF otwiera się w Corelu jako wektor
Graphic1.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 1976 raz(y) 22.1 KB |
|
|
|
|
|
|