|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Zalogowani użytkownicy i niezalogowani (goście) |
Autor |
Wiadomość |
miro88
Doradca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 119 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 15 Marzec 2008, 15:47 Zalogowani użytkownicy i niezalogowani (goście)
|
|
|
Dlaczego niezalogowani (goście) mogą pobierać pliki tak samo jak zwykli użytkownicy???
Uważam że dostęp do załączników powinni mieć tylko zarejestrowani userzy tak jak to jest na innych forach. |
|
|
|
|
roland
Wersja CorelDRAW: X6
Pomógł: 58 razy Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 607 Skąd: Opole
|
Wysłany: 15 Marzec 2008, 16:28
|
|
|
Ja nie jestem zwolennikiem restrykcji. Co da zabronienie pobierania, czy też czytania? Sam wiem po sobie, że jeżeli na jakimś forum chcę coś przeczytać, żeby zobaczyć czy jest coś ciekawego, a nie mogę to nie chce mi się nawet rejestrować. A na tych gdzie myślałem, że będzie coś ciekawego, a nie było nie pamiętam już nawet że mam konto.
Uważam, że po prostu przybyłoby tylko "martwych" kont gdzie ktoś coś na chwilę założył, żeby móc coś ściągnąć, albo by przeczytać jedną wiadomość. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|