|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
fotomontaż |
Autor |
Wiadomość |
gogman
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 512 Skąd: Chojnice
|
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 25 Listopad 2019, 11:03
|
|
|
Widzę ,że zupełnie pochłoneły Ciebie fotomontarze ,projektowanie zostało zepchnięte na margines . |
|
|
|
|
gogman
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 512 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 4 Grudzień 2019, 13:05
|
|
|
A wiesz co w Photoshopie nie siedziałem wieki, na pewno dłużej niż w corelu dlatego taka jazda z fotomontażem :D |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 4 Grudzień 2019, 13:21
|
|
|
Mój stary Photoshop nie bardzo chce się instalować w moim nowozbudowanym systemie ,ale to chyba wina Windows 10 , zauważyłem że nie działają również funkcje graficzne w również starym Office 2003 ,którego to elementy często wykorzystywałem do szybkich poprawek .
Nie mam zainstalowanej aktualnie nagrywarki CDR ,możliwe że instalowane stare programy z pliku na komputerze , nie mają wszystkich potrzebnych elementów programu .Muszę pożyczyć gdzieś zewnętrzny i spróbować zainstalować programy z płyty . |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|