|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
język |
Autor |
Wiadomość |
paulina9245
Początkujący
|
Wysłany: 7 Październik 2020, 11:21 język
|
|
|
Witam, mam taki problem. Zainstalowałam corel draw 2019 , instalacja była w języku polskim. Po zainstalowaniu nie ma możliwości pracy w języku polskim, jest jedynie angielki. Robiłam modyfikcję poprzez usuń/mpdyfikuj programy i tam również nie ma możliwości wyboru języka polskiego. Jest jakiś inny sposób na powrót do pracy w języku polskim ? |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 7 Październik 2020, 15:36
|
|
|
Nie wiem czy da się przełączyć ,raczej nie . Przynajmniej w starszych wersjach nie było to możliwe ...
https://www.coreldraw.com/pl/pages/download/
Na tej stronie jest polska wersja CorelDraw . Możliwe że Twoja jest w innej wersji językowej. |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 27 Październik 2020, 19:48
|
|
|
Z tego co pamiętam Corel zrobił osobne ustawienia językowe dla instalatora i osobne dla całego pakietu, co zapewne oznacza, że ma Pani wersję ze spolszczonym instalatorem, lecz nie pakietem.
Faktycznie, tak jak radził kolega, najprościej będzie pobrać prawidłowy instalator.
Drogą dłuższą i mocno pod górkę jest ręczne dodawanie wersji językowych dla całego pakietu instalatora. Wymaga to pobrania odpowiednich wersji językowych, połączenie ich w jedną międzynarodową oraz ręcznej edycji pliku konfiguracyjnego instalatora. Zrobiłem kiedyś taką wersję wielojęzyczną, ale zeszło mi nad tym dwa pełne wieczory. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|