Cześć
od niedawna korzystam z corela 2019 - mam taki problem: mam na stronie kilka obiektów, wektorów, zdjęć (w tym kilka szybkich kadrów) jak wchodzę do jednego kadru to bardzo długo odświeża wszystkie elementy które tam są, czasami są takie zawieszenia w wyświetlaniu - czy można wyłączyć podświetlenie tych obiektów które są poza kadrem (co pokazuje je jako 50% krycia?) bo jak usunęłam inne obiekty za tym kadrem to elementy wyświetlają się ogólnie szybciej; tak samo jest jak oddalam i przybliżam obiekty w kadrze to też wolno wyświetla - wcześniej miałam X5 i nie było takich problemów; problem występuje zarówno na starym kompie i na całkiem nowym z dużo lepszą grafiką i pamięcią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 14