|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Alternatywa dla Corela - EPS |
Autor |
Wiadomość |
Pepsaj
Doradca
Wersja CorelDRAW: Pepsaj
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 117 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 3 Styczeń 2022, 11:53 Alternatywa dla Corela - EPS
|
|
|
Witam,
siadł mi stary laptop na którym miałem Corela, nie bardzo mog go wgrać na nowszego Windowsa (to był Corel X na WinXP) - chyba, że się mylę?
Chciałem spytać czy jest jakiś darmowy program, który eksportuje pliki (napisy nagrobne) do eps? Eps obsługuje mój ploter |
|
|
|
|
Oganesson
Bywalec
Pomógł: 9 razy Dołączył: 07 Sty 2017 Posty: 24 Skąd: LonKra
|
Wysłany: 3 Styczeń 2022, 17:42
|
|
|
Takim darmowym program jest Inkscape .Otwiera albo importuje pliki SVG, SVGZ (gzipped SVG), PDF, EPS, and AI (Adobe Illustrator) formats. Wersja Inscape 0.91, importuje i otwiera CDR (CorelDraw) and VSD (Visio).[/b] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|