corel draw 2021 |
Autor |
Wiadomość |
basiabd
Początkujący basia

Wersja CorelDRAW: 2021
|
Wysłany: 18 Marzec 2025, 18:22 corel draw 2021
|
|
|
Witam wszystkich. Mam problem z Corelem wersja 2021, po prostu nie chce się uruchomić.Na chwilę wyświetla się ikona Corela i ginie. Proszę o pomoc co mogłabym zrobić. Odinstalowałam i zainstalowałam i nic to nie dało.
dzięki |
|
|
|
 |
lajosz
Profesjonalista

Wersja CorelDRAW: Corel Draw X6 , 2020
Pomógł: 43 razy Dołączył: 07 Lis 2016 Posty: 330 Skąd: Ziębice
|
Wysłany: 18 Marzec 2025, 18:37
|
|
|
Witamy nową koleżankę na forum.
Ciężko jest stwierdzić co może być przyczyną nie widząc tego i nie wiedząc na jakim systemie próbujesz uruchamiać tego Corela, ale:
Sprawdź czy masz połączenie z Internetem ... to nie żart.
Co prawda Corel powinien się uruchamiać bez dostępu do neta, ale ... widziałem już u kogoś dziwny przypadek, że bez Internetu się nie uruchomi
No i ... jak wyżej, czyli możliwe, że zainstalowałaś Corela na systemie na którym się nie uruchomi po prostu.
Możliwe również, że masz wersję tzw. "legalną inaczej" a nie oryginalną i wtedy bez odpowiednich zabiegów też się nie uruchomi.
... albo .... instalowałaś triala (okres próbny) a czas się skończył i dlatego się nie uruchamia.
Generalnie może być 100 przyczyn. |
|
|
|
 |
basiabd
Początkujący basia

Wersja CorelDRAW: 2021
|
Wysłany: 18 Marzec 2025, 18:43
|
|
|
Kurcze no własnie nic z tego nie pasuje. Program kupiłam oryginalny 2 lata temu i do soboty wszystko dzialało. Internet jest. Hmmm |
|
|
|
 |
lajosz
Profesjonalista

Wersja CorelDRAW: Corel Draw X6 , 2020
Pomógł: 43 razy Dołączył: 07 Lis 2016 Posty: 330 Skąd: Ziębice
|
Wysłany: 18 Marzec 2025, 19:27
|
|
|
Spróbuj zainstalować tego Corela na innym kompie.
Jeśli uruchomi się normalnie, to znaczy że z Twoim systemem coś jest nie tak.
Możliwe że usunęłaś przez przypadek jakieś biblioteki (np. Visual Basic) lub cokolwiek co jest konieczne do działania Corela.
Możesz również (jeśli czujesz się na siłach) odinstalować tego Corela, po czym wyczyścić WSZYSTKO co się z nim wiąże, czyli pliki, foldery i PRZEDE WSZYSTKIM wpisy w rejestrze.
Po czym ponownie uruchom kompa i próbuj instalować Corela. |
|
|
|
 |
|