Wysłany: 12 Maj 2008, 18:48 ogromna prośba o pomoc :(
Mam ogromny problem obiecałam, że zrobię siostrze plakat na technikę obiecałam jej to tydzień temu ale nie mialam totalnie na to czasu do srody zostaly niespelna dwa dni a ja mam mnostwo zajec w tym czasie a jak usiade do corela troche zajmie zanim poprzypominam sobie co jest gdzie (ostatni plakat - wtedy dla siebie - robilam 4 lata temu) byłabym bardzo wdzieczna jeśli ktoś zechciałby mi pomoc bo nie wiem ja kwybrnac z tej sytuacji.
PS Jej pomysl jest taki aby umieścic zwyczajna dziewczyne na rozwidleniu drog w czym jedna prowadzilaby do anoreksji (jakis kosciotrup- tak to tlumaczyla) a druga do normalnej niezbyt chudej aczkolwiek usmiechnietej dziewczyny a do tego wszystkiego umieszczony napis "droga do doskonalosci"
jesli ktos ma inny pomysl albo zechcialby mi pomoc to baaaardzo prosze jesli ktos się zdecyduje to prosze o napisanie na PW lub napisanie postu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 14