Wysłany: 15 Lipiec 2008, 09:03 Problem z soczewką
Jak w temacie, mam problem z soczewkami. Używam Corela x3 pl. Problem polega na tym że gdy nałożę na mapę bitową jakąś soczewkę z funkcją koloru np. : dodawanie czy odejmowanie itp. to nieważne w jakim miejscu mapy znajduje się soczewka widać(w soczewce ) zawsze lewą dolną ćwiartkę mapy bitowej. W podglądzie okna dokowanego "soczewka" widok jest prawidłowy. Problem nie występuje przy funkcjach soczewki nie związanych z kolorem np.: powiększenie, rybie oko. Problem nie występuje także gdy pod soczewką znajduje się obiekt wektorowy. Wcześniej używałem Corela 12 pl i nie miałem z tym podonych problemów. Aha i niech mi nikt nie pisze żebym wyłączył zamrażanie bo nie o to chodzi
Pozdrawiam
RAF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10