LOGO w tydzień |
Autor |
Wiadomość |
bali201
Początkujący
|
Wysłany: 22 Wrzesień 2008, 23:43 LOGO w tydzień
|
|
|
witam...
jestem nowy na tym forum w sumie to dopiero tydzien temu zacząlem "bawic sie" w corelu,dlaczego tak sie stalo??pozniewaz pomyslalem ze warto sprobowac wydobyc z siebie to co siedzi w srodku.Mam tu na mysli "tworczą dusze" hehe..zart...
sprawdzcie moje prace i ocencie biorac pod uwage kilkudniowy staz pracy w programie COREL DRAW 12
ipe-park.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 609 raz(y) 51.23 KB |
awangarda.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 546 raz(y) 75.35 KB |
eko.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 512 raz(y) 77.1 KB |
twojarodzina.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 530 raz(y) 93.79 KB |
berg trees.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 485 raz(y) 160.91 KB |
|
|
|
|
|
trance01
Praktyk
|
Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 15:08
|
|
|
Moim zdaniem musisz popracować nad dobieraniem odpowiednich kolorów czcionek oraz cieni do prac. Niektóre z kolorów nie współpracują ze sobą co powoduje że twoje Loga dają wrażenie chaotycznych . Ale miło że sie starasz i próbujesz:) Mam nadzieje że kolejne projekty będa coraz to lepsze
Pozdrawiam |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2008, 13:29
|
|
|
a czemu bierzesz się za znaki firmowe? To dość skomplikowana materia. Lepiej uczyć się techniki na jakichś 'rysunkach' nie wymagających idei i kontekstu. Ćwicz warsztat, bo teraz tworzysz jakieś 'coś' czego głównym elementem jest wierzba, która może i ciekawa ale przecież nie Twoja. Przy tego typu pracach o 'cieniach' w ogóle radzę zapomnieć, a u Ciebie nadają szczególnie ponury 'wydźwięk'.
Co do tych znaków to warto uczyć się od najlepszych.
Np. TU i TU
pzdr. |
|
|
|
|
|