|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
against gun |
Autor |
Wiadomość |
dktw
Bywalec
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Gru 2007 Posty: 47 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 9 Grudzień 2008, 20:08 against gun
|
|
|
witam
a tu wrzucam jeszcze takie coś, początkowo miał to być projekt na koszulkę i mam nadzieję że kiedyś będzie ale potrzebuje zmienienia paru rzeczy, przycięcie niektórych elementów, może zmiana proporcji, kreskowania, uproszczenie szczegółów ...
może się komuś na coś przyda
no i wypada mi ostrzec że przedstawia gest powszechnie uznany za niecenzuralny...
pozdrawiam |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 10 Grudzień 2008, 14:59
|
|
|
przyda się ta zmiana proporcji, bo albo łapa zbyt wielka albo ta Ceska Zbrojovka zbyt mała ;)
pzdr. |
|
|
|
|
dktw
Bywalec
|
Wysłany: 10 Grudzień 2008, 19:47
|
|
|
dzięki za coment 1cm
słuszna uwaga, wrzuciłem tak bo takie było moje najpierwsze zamierzenie, żeby ręka była cięższa optycznie niż pistolet, bardziej koncentrowała uwagę, żeby była jak ściana w konfrontacji z tym żelazem, chciałem zwiększyć jej masę, żeby to ona miała przewagę ...
a że gun ma więcej detali i kreseczek i wydaje mi się bardziej przez to gęsty, ciężki chciałem zrobić to zdecydowanie - stąd proporcje
aczkolwiek zdawałem sobie sprawę że mogę przesadzić i że efekt będzie bawił oczy na zasadzie kabaretu...
tym bardziej thx za wypowiedź
pozdrawiam
Daniel |
|
|
|
|
dktw
Bywalec
|
Wysłany: 10 Grudzień 2008, 20:25
|
|
|
a no i w sumie to kontur na łapie powinien być trochę grubszy ...
coś mi się zamieszało
pozdr |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|