W sumie to nie tylko z tym mam problem ,corela mam pierwszy raz i jest dla mnie bardzo skomplikowany tym bardziej ze nigdy wcześniej nie bawiłam sie żadnymi programami graficznymi .
Kompletnie nie wiem co jak robić .
Pierwsze co chciałam zrobić to wyciąć ze zdjęcia swoja postać i nałożyć na drugie zdjęcie też zemną .
Tlo wymazałam gumka i stanęłam w miejscu
Chciałabym jeśli jest to w ogole możliwe na tym forum by ktoś mnie nauczył krok po kroku posługiwać sie tym programem a jeśli nie tu to może na gg ?
Forum trochę poczytałam i wiem ze jest coś na ten temat ale dla mnie to wszystko czarna magia muszę zaczynać od początku tagże proszę o wyrozumiałość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 14