nildur
Początkujący

|
Wysłany: 2 Luty 2009, 13:56 Po uruchomieniu Corela caly system sie tnie svchost szaleje
|
|
|
Corel Draw 11, nastepnie 12 zainstalowalem to samo. Uruchamiam Corela Draw i caly system zaczyna sie tnac. W procesach zauwazylem, ze nie jaki SVCHOST.EXE zabiera procesora 30-40% nie wiadomo po co. Owszem, moge zakonczyc ten proces i wszystko jest w normie, tyle ze wtedy przestaje dzialac dzwiek, oraz internet. Byc moze cos jeszcze nie wiem, aby wszystko wrocilo do normy musze uruchamiać ponownie komputer? Tak musze, ale czy musze to robic? Mozna jakos ten svchost przywrocic bez ponownego uruchamiania?
Tak sie dzieje, tylko w komputerze u mojego taty. Po przeinstalowaniu systemu ten blad sie pojawil. Nie wiem jak to wyglada jeszcze na pozostalych corelach. Dla mnie dziwny jest to strasznie przypadek. Wirus, robak? Ale dlaczego akurat corel?
Specjalnie dlatego zrobilem skan calego systemu nodem32, ale nic to nie przynioslo. Prosze o pomoc.
No nie jestem sam z tym problemem widze, ale lipnie nic mu nie pomogli
http://www.pcreview.co.uk...ead-3355194.php
Jemu mowili o aktualizacjach systemu, to nie ma nic do rzeczy...
Internet jednak dziala, dzwiek tylko pada. Nie mozna nawet ustawic glosnosci, blad wyskakuje aby zainstalowac odpowiednie urzadzenia. Co ma kontroler dzwieku systemowy do corela to ja nie wiem. |
|