Witam panowie mam problemz ...czyms juz mowie oco chodzi...mam obrazek a konkretnie skan strony z planami modelarskimi niestety przy skanowaniu ktos zrobil tak ze wyszedl mu obrazek o malych wielkosciach...ja potrzebuje go troche wiekszego wiec go wzialem przeskalowalem i sie okazalo ze jest niewyrazny rozmazany i wogole nie bardzo nadaje sie do wycinania...chodzi mi oto czy da sie jakos zrobic zeby go wyostrzyc...mam corela x3 i bardzo malpo dpswiadczenia...probowalem kombinowac tak jak podpowiadala pomoc corela ale cos niebardzo wychodzilo mam nadzieje ze ktos pomorze POZDRAWIAM
anonymus [Usunięty]
Wysłany: 12 Grudzień 2006, 23:15
Są specjalistyczne programy do tego typu rzeczy. Żaden cudów nie zrobi, ale jeżeli jakikolwiek może pomóc to tylko S-Spline Pro - poszukaj informacji na jego temat w Googlach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 14