|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Corel Draw X3 - pytanie o eksport plików do PLT i EPS |
| Autor |
Wiadomość |
Dj_Em
Początkujący

|
Wysłany: 25 Czerwiec 2009, 10:58 Corel Draw X3 - pytanie o eksport plików do PLT i EPS
|
|
|
Witam wszystkich... mam zamiar zakupić Corela Draw X3 PL, a dokładniej wersję SPECIAL EDITION, czy może mi ktoś powiedzieć (z osób które mają tę wersję) czy można eksportować pliki do formatów EPS oraz PLT ??? Bo mam wersję corela 9.0 SE (chyba second edition, a nie special) i niestety tego nie ma :(
Czy mogę poprosić o opinię kilka osób ??? Bo muszę być na 100% pewien, że tak się da :(
z gory dziekuje wszystkim za odpowiedz |
|
|
|
 |
1cm
Profesjonalista

Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2009, 11:27
|
|
|
serwus,
mam przed nosem dwie wersje Corel Draw (8 i x3). W obu nie ma najmniejszego problemu z eksportem projektów do eps oraz plt. Setki razy dokonywałem podobnego eksportu w wersji 9, również z powodzeniem. Kompletnie nie wiem z czym może być związany Twój problem.
pzdr. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|