Zamknięty przez: JarekDRAW 11 Wrzesień 2009, 16:57 |
pomocy |
| Autor |
Wiadomość |
Renia
Początkujący

|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 14:12 pomocy
|
|
|
Mam ogromną prośbę, mam logo w formacie jpg na potrzebuję w corelu, czy ktoś może mi pomóc to przekształcić
logo.zip logo projektu i G5 |
Pobierz Plik ściągnięto 273 raz(y) 138.96 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Renia 9 Wrzesień 2009, 15:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nev555
Znawca

Pomógł: 23 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Sty 2007 Posty: 173 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 14:14
|
|
|
| Wrzuć plik na forum. |
|
|
|
 |
Renia
Początkujący

|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 14:37
|
|
|
| wyslalam ci zalącznik, doszedł? |
|
|
|
 |
s-p-i-n

Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 15:42
|
|
|
| a ktory to ma byc plik, wszystkie 3? |
|
|
|
 |
s-p-i-n

Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 17:04
|
|
|
Narazie zrobiłem jedno, potem może resztę.
logo.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 243 raz(y) 17.1 KB |
|
|
|
|
 |
1cm
Profesjonalista

Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 19:22
|
|
|
to ode mnie trzecie
pzdr.
3.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 229 raz(y) 53.49 KB |
|
|
|
|
 |
JarekDRAW

Pomógł: 93 razy Wiek: 46 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1176 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 20:38
|
|
|
O super to ja proponuję stworzyć forum lub dział "ZRÓB TO ZA MNIE" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich tak wspaniałomyślnych robiących coś za kogoś , raz kiedyś, jak już ktoś nie może dać rady to rozumiem , ale ostatnio rzadko tu bywam i za każdym razem jak się pojawiam trafia się zróbcie coś za mnie !!!!!!!!!!!!
Taka stara zasada tu była jeszcze za czasów uwielbianego prze ze mnie "CYSORZA"
Żeby nie było tutka , albo nigdy o tym na forum jak zamienić JPG na cdr !!!!
To taka mała uwaga. |
|
|
|
 |
1cm
Profesjonalista

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 12:52
|
|
|
Jarek jeszcze Ci żyłka pęknie ;)
biję się w piersi!
pzdr. |
|
|
|
 |
Renia
Początkujący

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 13:29
|
|
|
Dziękuję za pomoc, oprócz p. Jarkowi który potrafi pogrążyć |
|
|
|
 |
JarekDRAW

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 17:21
|
|
|
Żyłka nie ma tu nic do rzeczy, pomyśl czego się w ten sposób dziewucha nauczyła !!!!
Jeszcze raz powtórzę, może nie wysilajmy sie nad odpowiedzią tylko od razu walmy dawaj zrobię to za ciebie.
Powtarzam się nawet jest na to tutek napisany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szanowna Renia śmiała mi napisać na Pv brawo, a zresztą to jest każdego osobista sprawa że brak mu ambicji żeby się wysilić nad głupim trasowaniem !!!!!!!!!!!
Jak zaczynałem 10 lat temu przygodę z Corelem to mogłem zapomnieć o takim czymś jak forum czy internet a nie wspomnę żeby ktoś coś powiedział, dziesiątki godzin, i wiele nocy nie przespanych żeby stworzyć prostą rzecz jak napis w kółku.
Jak że bym śmiał w tedy powiedzieć zrób coś za mnie, a nie poradzić mi jak mam sobie z tym poradzić !!!!!!!!!!!!!!
Pzdr |
|
|
|
 |
1cm
Profesjonalista

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 23:01
|
|
|
ale weź proszę pod uwagę, że być może koleżanka nie przyszła po naukę, a corel jest jej zupełnie niepotrzebny, a nawet go nie posiada ;)
pzdr. |
|
|
|
 |
printer1
Bywalec

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 06:17
|
|
|
| JarekDRAW napisał/a: | O super to ja proponuję stworzyć forum lub dział "ZRÓB TO ZA MNIE" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich tak wspaniałomyślnych robiących coś za kogoś , raz kiedyś, jak już ktoś nie może dać rady to rozumiem , ale ostatnio rzadko tu bywam i za każdym razem jak się pojawiam trafia się zróbcie coś za mnie !!!!!!!!!!!!
Taka stara zasada tu była jeszcze za czasów uwielbianego prze ze mnie "CYSORZA"
Żeby nie było tutka , albo nigdy o tym na forum jak zamienić JPG na cdr !!!!
To taka mała uwaga. |
Popieram Jarku. Przed chwilą czytałem inny post, a tam to samo. Proszę o zamianę jpega na wektory i wkołko. A jak ktoś zrobi na odczepne to jeszcze pretensje maja.
Dziwne. Myślałem zawsze, że forum jest po to by uczyć, pomagać rozwiązywać problemy (z danej dziedziny) dzięki bardziej doświadczonym userom. A tutaj robią jedni za drugich. |
|
|
|
 |
printer1
Bywalec

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 06:18
|
|
|
| 1cm napisał/a: | ale weź proszę pod uwagę, że być może koleżanka nie przyszła po naukę, a corel jest jej zupełnie niepotrzebny, a nawet go nie posiada ;)
pzdr. |
Skoro nie posiada coorela, to po co jej pliki .cdr? Może mi wytłumaczysz co? |
|
|
|
 |
Rosa
Fachowiec mało gramotny !

Pomogła: 19 razy Dołączyła: 01 Lut 2008 Posty: 232 Skąd: z lasu
|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 07:12
|
|
|
Panowie, spokojnie <prosi>
Jarku, ta dziewucha jasno wyłożyła swoje intencje. Chce logo w cdr. i to wszystko. Ona nie chce się uczyć jak to zrobić samodzielnie, a kasy dla grafika pewnie nie miała. Przecież tego typu zachowania się zdarzają, bo czasami znajdzie się ktoś, kto pomoże bezinteresownie. Ale to nie jest na forum regułą. Jest sporo ludzi, którzy tak jak Ty, wolą spędzić wiele godzin nad jakimś projektem i wykonać go samodzielnie. Nie żebym Ci wypominała ale też pomagasz początkującym
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
printer1
Bywalec

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 08:32
|
|
|
| Hmm ja tam nie chcę robić żadnej zadymy. Poprostu jestem szczery, zawsze mówię to co myślę. Takie mam zasady. Wiem, że to się nie wszystkim podoba (na codzień też tak mam). Ale ja nie mam zamiaru robić coś komuś za free. Każda praca kosztuje. Za wszystko płacisz, a na forum coraz częściej pojawiają się "cfaniacy" szukający łatwego zarobku. Chce żeby mu zrobić logo za free, a potem on to sprzedaje np za 300 PLN. I psują rynek do tego stopnia, że w następstwie podobnych zachować ceny spadają na łeb na szyję, a oni padają na mordę (sory za słowo) i nie istnieją. |
|
|
|
 |
1cm
Profesjonalista

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 11:27
|
|
|
| printer1 napisał/a: |
Skoro nie posiada coorela, to po co jej pliki .cdr? Może mi wytłumaczysz co? |
Oczywiście. Służę pomocą, nawet w zakresie deficytu wyobraźni ;)
Koleżanka opracowując koncepcję promocji np. gminy, spotkała się z żądaniem jakiejś firmy reklamowej, aby materiały dostarczone przez nią były w takim, a nie innym formacie. Możliwe?
Śmieszne wydają mi się Twoje dalsze dywagacje nt. własnych cech charakteru, "cfaniaków", a szczególnie o psuciu rynku, więc na tym poprzestanę w tym temacie :)
Tyle.
pzdr. |
|
|
|
 |
JarekDRAW

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 16:56
|
|
|
| Rosa napisał/a: | | Jarku, ta dziewucha jasno wyłożyła swoje intencje. |
Może i tak, nawet nie zechciała założyć tematu w odpowiednim dziale "Zlecę wykonam"
Sam wielokrotnie pomagałem takim osobom ale gdy widziałem choć ksztę chęci. | printer1 napisał/a: | | Przed chwilą czytałem inny post, a tam to samo. |
Właśnie o to mi chodzi że się to nasila i zmierza w złym kierunku.
Sprawa jest prosta, zamykam ten i każdy inny post który będzie zmierzał do zrób to za mnie, nie po to jest to forum. A jak koniecznie musi to jest od tego PW!!!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|