|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
chcę kupić Corela |
| Autor |
Wiadomość |
ASiaB
Początkujący

|
Wysłany: 17 Październik 2009, 23:30 chcę kupić Corela
|
|
|
może wyda wam się naiwne moje pytanie:) ale cóż - kto pyta nie błądzi.
Chciałabym kupić Corela X4 - czy wersja Student różni się od tej profesjonalnej? czymś oprócz ceny? i tym że Student home jest przeznaczona do celów niekomercyjnych? |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
|
|
|
 |
michw [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Październik 2009, 09:38
|
|
|
Witam...
Mam obie. Różnica jest taka że w komercyjnej wersji dostajesz dość grubą drukowaną książkę: cliopartów, fontów, zdjęć i obiektów do wykorzystania w projektach. Oczywiście wszystkie te rzeczy są też w pliku na komputerze. W wersji domowej programu nie ma tej książki, a clipartów, fontów i całej reszty w pliku na komputerze jest znacznie mniej. Przynajmniej tak jest w tych wersjach które zakupiłem. Jeżeli będzie wykorzystywał program do celów domowych moim zdaniem nie zastanawiaj się nawet, aby kupić wersje komercyjną tylko domową. |
|
|
|
 |
ASiaB
Początkujący

|
Wysłany: 18 Październik 2009, 11:04
|
|
|
Dzięki!!:))) bardzo pomogliście:)
| michw napisał/a: | Witam...
Mam obie. Różnica jest taka że w komercyjnej wersji dostajesz dość grubą drukowaną książkę: cliopartów, fontów, zdjęć i obiektów do wykorzystania w projektach. Oczywiście wszystkie te rzeczy są też w pliku na komputerze. W wersji domowej programu nie ma tej książki, a clipartów, fontów i całej reszty w pliku na komputerze jest znacznie mniej. Przynajmniej tak jest w tych wersjach które zakupiłem. Jeżeli będzie wykorzystywał program do celów domowych moim zdaniem nie zastanawiaj się nawet, aby kupić wersje komercyjną tylko domową. |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|