Pracowałem na 12, teraz mam X4. Tu w Efektach jest taki fajny efekcik Power Clip się nazywa. Teoretycznie proste. Np. na zdjęciu umieszczacie napis i po kliknięciu tego efektu w obrębie napisu zamiast jakiegoś koloru ukazać się powinno tło od tego zdjęcia. Robię tak jak w instrukcji ale po wskazaniu wielką strzałą co ma mi wypełnić odrzuca, że niby źle wybrałem. Już kombinowałem na różne sposoby i nic. Co jest grane???
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 01 Lut 2008 Posty: 232 Skąd: z lasu
Wysłany: 21 Październik 2009, 19:48
Komunikat prawdę Ci powie Po prostu nie trafiłeś strzałką w obiekt, który chcesz wypełnić zdjęciem. Proponuję dać grubszy kontur obiektu, a po wypełnieniu zmniejszyć o dodaną wcześniej wartość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11