|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
mapa wektory |
Autor |
Wiadomość |
blax1
Początkujący
|
|
|
|
|
wawel
Ekspert wawel
Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 28 Październik 2009, 17:53
|
|
|
Na tym forum bylo kilka osob ktore robily mapy - (mozna ich poszukac w watkach o mapach) tym bardziej ze dawno sie juz nie logowaly, ale napewno gdyby sie za to zabraly zrobilyby to tak jak trzeba, bo to nie jest zwykla wektoryzacja....i obawialbym sie zlecac tego komus kto tego wczeniej nie robil. Przy mapach jest pare pulapek.
Co do czasu to zalezy od wprawy ale pewnie od 4 dni do 12, a cena pewnie powyzej 1000 ale to juz ktos kto sie tu zglosi sam ustali stawke.
pozdr. |
|
|
|
|
Mozzie
Praktyk
|
Wysłany: 7 Listopad 2009, 19:24
|
|
|
nie ma obrazka.. ja robilam mapy, ale małe. jednak mam tę wadę (zaletę?), że lubię drobiazgową pracę, tylko nie wiem czy to aktualne jeszcze ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|