|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Rozmiar pliku *.swf - co robię źle ? |
Autor |
Wiadomość |
WuJot
Początkujący
|
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 10:16 Rozmiar pliku *.swf - co robię źle ?
|
|
|
Witam,
mam taki problem, zrobiłem baner (czarne tło, napisy które lecą z dołu do góry), zapisałem jako *.clk - rozmiar pliku około 14 KB, a jak wyeksportowałem do formatu *.swf plik rozszerzył swoje rozmiary do ponad 13 MB
Próbowałem użyć opcji Publikuj w internecie , ale rezultat był ten sam.
Jak wyeksportować plik do formatu *.swf, aby nie osiągał tak kolosalnych rozmiarów ?
Dodam jeszcze, że plik wyeksportowany do *.gif ma około 141 KB, więc skąd taka rozbieżność ? Można to jakoś zoptymalizować ?
Pozdrawiam,
WuJot. |
|
|
|
|
pikaska
Praktyk Monika
Wersja CorelDRAW: x6/x7
Wiek: 40 Dołączyła: 07 Mar 2009 Posty: 57 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 25 Marzec 2010, 17:14 swf
|
|
|
Nie wiem dlaczego ten plik jest tak duży w porównaniu z tamtymi, ja przy eksporcie do pliku swf korzystam w corelu x4 normalnie z opacji Plik - > Publikuj w Internecie - > Obiekty flash osadzone w HTML... a Ty jak to robisz? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|