|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
zlecę charytatywną pracę;-) na rzecz bezdomnych zwierząt |
Autor |
Wiadomość |
miauczykotek
Początkujący
|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 22:40 zlecę charytatywną pracę;-) na rzecz bezdomnych zwierząt
|
|
|
Witam serdecznie,
chciałam złożyć zamówienie na tak zwane cegiełki, które sprzedajemy na aukcjach internetowych, a z których zysk idzie na pomoc bezdomnym zwierzętom, niestety firma odrzuciła moje projekty ze względu na słabe wykonanie
Rozesłałam info wśród swoich znajomych i przyjaciół odnośnie pomocy, jednakże nikt się do mnie do tej pory nie zgłosił.
Dlatego bardzo proszę o pomoc na tym forum. Być może znajdzie się chociaż jedna osoba, która będzie miała trochę czasu i będzie chciała nam pomóc w walce z bezdomnością zwierząt.
Chodzi o proste projekty jak np. naklejki, czy magnesy.
Pomoc jest niestety bezpłatna, ale umieszczę wielkie podziękowania na stronie, na którą wszystkich zapraszam.
www.miauczykotek.pl
Kontakt miauczykotek@miauczykotek.pl
Pozdrawiam
Magda |
|
|
|
|
panVodka
Początkujący
|
Wysłany: 9 Marzec 2010, 18:11
|
|
|
moje propozycje w załączniku
koty.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 390 raz(y) 47.71 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez panVodka 10 Marzec 2010, 21:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
miauczykotek
Początkujący
|
Wysłany: 9 Marzec 2010, 21:32
|
|
|
Przypinki piękne
Dziękuję za pomoc miauczykotkowi, czyli wszystkim bezdomnym kotom (i również psom), które mamy pod swoją opieką.
Przypinki będą zamówione na dniach, zapraszam do ich zakupów na naszym allegro
Liczę też na dalszą pomoc i dalsze projekty na nasze różne kocie gadżety (torby, magnesiki, przypinki, naklejki) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|