|
brak czcionek |
| Autor |
Wiadomość |
salonjarek
Początkujący

|
Wysłany: 21 Sierpień 2006, 21:04 brak czcionek
|
|
|
| w pirackiej wersji 9 miłem tyle czionek ze cieszko było wybrac .Dzis kupiłem legalną wersje 12 corela i jestem gozej nisz rozczarowany miała byc lepsza do 9 a tu marny instalator po instalacji okazuje się ze czionek jest jak na lekarstwo. Są ale na płycie a ja niewiem jak je wcisnoc do tego drania |
|
|
|
 |
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 00:41
|
|
|
| Albo za pomocą corelowskiego Bitstream Font Navigator (masz na CD) albo standardowo: Ustawienia/Panel Sterowania/Czcionki. W tym pierwszym przypadku masz dużą większą kontrolę nad tym co robisz... |
|
|
|
 |
kaszubb
Początkujący

|
Wysłany: 25 Marzec 2010, 12:17
|
|
|
Wiem, że to strasznie stary temat, ale podpinam się, ponieważ mam podobny problem.
Sprawa dotyczy Corel 9.0; Nagle zniknęły mi z Corela czcionki Type1 i OpenType (True Type widzę).
Próbowałem dodawać czcionki przez Font Navigatora, coś tam się dzieje, niby instaluje, ale wciąż ich nie widać w Corelu. W programach Adobe są widoczne normalnie.
Co się stało? |
|
|
|
 |
kaszubb
Początkujący

|
Wysłany: 21 Kwiecień 2010, 10:39
|
|
|
Przepraszam, że sam odświeżam temat, ale wciąż nie mogę sobie z tym poradzić.
Reinstalacja Corela nie pomaga. Próbuję isntalować czcionki poprzez FNavigatora, coś się dzieje, ale czcionki nie pojawiają się w prawym oknie i nie ma ich wciąż w Corelu.
W programach Adobe są widoczne. Są widoczne również w Panel Sterowania/Czcionki. Czy ktoś jest w stanie pomóc? |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
|
|
|
 |