|
Projekt zniknął... |
| Autor |
Wiadomość |
cyklop
Profesjonalista

Wersja CorelDRAW: x4
Pomógł: 8 razy Wiek: 70 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 381 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 10 Maj 2010, 10:23 Projekt zniknął...
|
|
|
| Miałem otwarty projekt kiedy musiałem zresetowac komp. Przed zamknięciem zapytał czy zapisać zmiany w projekcie, tak - teraz po restarcie widzę plik, ma ponad 40 mb, ale nie chce się otworzyć pod Corelem (ani importować, że niby taki format nie jest obsługiwany), a najciekawsze, że próba z poziomu Mój komputer otwiera... pustą kartkę a$ w Corelu... |
|
|
|
 |
dekored
Praktyk

|
Wysłany: 10 Maj 2010, 10:27 Re: Projekt zniknął...
|
|
|
| cyklop napisał/a: | | Miałem otwarty projekt kiedy musiałem zresetowac komp. Przed zamknięciem zapytał czy zapisać zmiany w projekcie, tak - teraz po restarcie widzę plik, ma ponad 40 mb, ale nie chce się otworzyć pod Corelem (ani importować, że niby taki format nie jest obsługiwany), a najciekawsze, że próba z poziomu Mój komputer otwiera... pustą kartkę a$ w Corelu... |
Trzeba było sobie zaptaszyć wykonywanie kopii zapasowej. |
|
|
|
 |
cyklop
Profesjonalista

Wersja CorelDRAW: x4
Pomógł: 8 razy Wiek: 70 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 381 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 10 Maj 2010, 10:32
|
|
|
Dzieki, ale ja wiem co powinienem zrobić PRZED szkodą Pytam czy jest jeszcze jakaś szansa na odzysk... |
|
|
|
 |
dekored
Praktyk

|
Wysłany: 11 Maj 2010, 06:02
|
|
|
Oczywiście, ale trzeba wiedziec jak odzyskać dane z dysku. Poszukaj programów do odzyskiwania danych. W inny sposób tego nie zrobisz.
Zobacz może to |
|
|
|
 |
D.K.
Doradca

Pomógł: 10 razy Wiek: 50 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 110 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 12 Maj 2010, 19:39
|
|
|
Poszukaj sobie folderu o nazwie "temp".
(C:\Documents and Settings\Administrator\Ustawienia lokalne\temp) - to ścieżka w moim kompie. Zazwyczaj zrzuty zapisywane są w tym folderze. Plik powinien posiadać nazwę Cor.1. |
|
|
|
 |
|
|