Mam corela 9 sprzed bodajże 12 lat płyta jest dość stara. Używam go stale od 2 lat na PC z systemem windows xp home. Kiedyś zdarzyły mi się błędy typu "zapisz i uruchom ponownie" ale po pewnym czasie przeszły i chyba ściągałem jakąś łatkę ale już nie pamiętam. potem dałem corela na starszy pc z xp prof i też brak błędów. Obecnie mam laptopa i jest ogromny problem. Włączam corela coś zacznę pisać klikam w pasku narzędzi i bum, błąd. Mimo że pisze żeby zapisać, to nie mogę nic zrobić. Zawiesza się i tyle. Co mogę zrobić z tym problem, corel zapewnia mi pracę więc nie obejdę się bez niego. Błędy występują regularnie.
A dodam że syste mvista home basic co zapewne powoduje problemy. Gdzieś czytałem że może to być wina "starości" kopii programu i brak mu łatek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10