|
pomocy |
| Autor |
Wiadomość |
mika1792
Początkujący

|
Wysłany: 2 Październik 2010, 19:45 pomocy
|
|
|
| mam problem bo nie wiem jak zrobić biurko w corelu a dokładnie jest mi potrzebny tutorial do zrobienia jego bądź gdyby ktoś był miły to proszę mi zrobić biurko i przesłać:)... prosze:) |
|
|
|
 |
Struna
Fachowiec

Wersja CorelDRAW: X8
Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 20 Paź 2009 Posty: 276 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2 Październik 2010, 20:22
|
|
|
| To ma być jakiś rzut konkretny? Z góry, z boku, z przodu, perspektywa, aksometria? |
|
|
|
 |
Artur Miernik

Pomógł: 49 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 3 Październik 2010, 17:25
|
|
|
Jestem przeciwnikiem takich próśb. Uważam je za żebractwo. Może ktoś da Ci gotowca, ale nie do tego służy forum. Choć pracę umysłową - wykonaj samodzielnie.
1. Idź do biblioteki, albo wpisz w wyszukiwarce nazwisko Neufert, tak nazywa się autor najbardziej przystępnego wprowadzenia do architektury, używanego też w... meblarstwie i wzornictwie. Może zacznij od szukania ilustracji. Znajdziesz tam proporcje i wymiary jakie powinien posiadać wspomniany przez Ciebie mebel.
2. Przemyśl to co tam przeczytasz i narysuj projekt na kartce. Sfotografuj go lub zeskanuj. I podrzuć nam efekt z pytaniem "Jak mam to narysować w Corelu?"
Wtedy ktoś zaradzi. |
|
|
|
 |
mika1792
Początkujący

|
Wysłany: 6 Październik 2010, 20:28
|
|
|
ma ono wyglądać jak prawdziwe... i obojętne jest od której strony się je narysuje.....
Artur Miernik" ja zgadzam się z Tobą z tym ze ja nie mam czasu by to wykonać a mam termin to piątku tego tygodnia który i tak został przedłużony o 3 dni.... mam za dużo obowiązków i nauki.... ja zrobiłam jedno ale to nie było to i dostałam 2minus zamiast jedynki |
|
|
|
 |
ABu
Doradca

Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 122 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
Wysłany: 6 Październik 2010, 20:33
|
|
|
| Cytat: | | mam za dużo obowiązków i nauki |
Za to my wszyscy mamy nadmiar czasu wolnego. Zmykaj dziecinko do nauki, bo nikt za Ciebie pracy domowej nie będzie odrabiać. |
|
|
|
 |
miszcz301
Profesjonalista

Wersja CorelDRAW: 9
Pomógł: 47 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 457 Skąd: gorzów
|
Wysłany: 7 Październik 2010, 08:12
|
|