|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
FORD FIESTA 2011 |
Autor |
Wiadomość |
zbirow
Początkujący
|
Wysłany: 27 Styczeń 2011, 13:25 FORD FIESTA 2011
|
|
|
Witam. wiem, że jestem nowy ale licze, że ktoś sie zlituje i poratuje mnie wymiarami FORDA FIESTY 2011R. VAN 3 DRZWIOWY. Dostaje taki służbowy i mogę sam wykonać na niej grafikę. jakoś sobie radzę z projektowaniem ale nie mogę nigdzie znaleźć specyfikacji auta (nie takiej okgólnej np. długość całkowita) tylko z podziałem na rozmiar drzwi, dankola, tylnej klapy. Dla podpowiedzi pokazuje fotkę jaką mam:
moje gg: 2311419 |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 27 Styczeń 2011, 23:21
|
|
|
Mnóstwo obrazków jest na the-blueprints.com, ale takiego akurat nie ma :)
Nie wiem dlaczego tak się śpieszysz z tym projektowaniem grafiki? Widać, że nie masz praktyki, bo gdybyś miał, to wiedziałbyś, że nawet najbardziej dokładne wymiary to za mało żeby zaprojektować grafikę na trójwymiarową bryłę. Pomijam takie drobnostki, które skutecznie obrzydzają robotę grafikowi jak przetłoczenia, listwy, klamki, wlewy paliwa i tysiąc innych drobiazgów. Poczekaj aż go dostaniesz i wtedy sobie wszystko dokładnie obejrzysz i pomierzysz. Od obejrzenia pojazdu się zaczyna taką pracę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|