|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Zawieszający się CD X5 - klik, klik i ponowna instalacja! |
| Autor |
Wiadomość |
dancan
Początkujący Dancan

|
Wysłany: 11 Lipiec 2011, 20:30 Zawieszający się CD X5 - klik, klik i ponowna instalacja!
|
|
|
Witam!
Do tej pory nie musiałem korzystać z niczyjej pomocy gdyż nigdy nie miałem problemów z Corelem, dlatego też jestem nowy na tym forum, z góry dziękuje za życzliwość i pomoc!
Do tej pory pracowałem w wersji 9 pod Win XP ale w końcu trzeba być na topie (żart)... teraz mam CD X5 pod Win 7 (64bit) i pojawił się problem.
Po pewnym czasie od instalacji klikam dwa razy w prawym, dolnym rogu na kolor wypełnienia zaznaczonego elementu i w tym momencie zawiesza mi się Corel - kilka razy straciłem przez to efekt długiej pracy, przy poprzedniej wersji nie musiałem pamiętać o zapisywaniu czy autokopiach.
Na początku występowania tego problemu można było ponownie uruchomić system i wszystko wracało do normy, później już nie przynosi to żadnego efektu a często korzystam z tej funkcji przygotowując projekty do druku.
Corel jest w pełni legalny, zarejestrowany i aktualizowany.
Prosiłbym o jakąś podpowiedź, jedyne wyjście jakie znalazłem to przeinstalowanie programu ale to strasznie dużo czasu zajmuje - szczególnie jak to się robi raz w m-cu! |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7699 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 13 Lipiec 2011, 17:19
|
|
|
X5 To nowy system i niewielu z nas go posiada ,mogą być wiec problemy z pomocą ,może uda się jednak coś poradzić ,trzeba będzie przeszukać forum Corel'a w poszukiwaniu Twojego problemu ,być może ktoś już go rozwiązał.
Pierwsza rzecz na temat której nie mamy informacji to czy zrobiłeś wszystkie uaktualnienia systemowe i czyścisz co jakiś czas rejestr ze śmieci?, czy kontaktowałeś się "Działem obsługi gwarancyjnej "
http://www.corel.com/serv...t/1284151700373 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|