|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
[pomocy]lista punktowana |
| Autor |
Wiadomość |
voytass
Bywalec

|
Wysłany: 10 Październik 2011, 11:51 [pomocy]lista punktowana
|
|
|
Kope lat mnie tu nie było ;) Anyway, używam X5 i mam błahy problem, który zaraz doprowadzi mnie do szału, bo pewnie przegapiłem jakąś pierdółkę albo jestem głupi.
Robię szablon dla klienta i chcę zrobić listę punktowaną (wiadomo, 1,2,3 z góry na dół) ale zamiast cyfr chcę w każdym punkcie używać tego samego symbolu. Da się zrobić pole tekstowe, aby po naciśnięciu ENTER celem kolejnego miejsca na liście automatycznie linijka zaczynała się od tego symbolu? Albo to jakoś zautomatyzować/uprościć? Jakoś nie chce zeby klient ręcznie sobie symbole równał do linijki tekstu.. |
|
|
|
 |
DzumA - 78

Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 10 Październik 2011, 14:37
|
|
|
nie wiem czy dobrze zrozumiałem - ale możesz skorzystać z opcji tekstu akapitowego / TEKST / ZNAKI WYPUNKTOWANIA i wybierasz czcionkę (którą wcześniej przygotujesz z pożądanym znakiem)
każdorazowy ENTER w tekście akapitowym będzie wypunktowywał wskazany znak |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|