Wersja CorelDRAW: X4 i X5
Wysłany: 1 Luty 2012, 23:06 Błąd Corela
Program czasami (bez powodu) nie pozwala na użycie skrótu klawiaturowego do czynności jaką jest przeniesienie czegoś na wierzch strony (SHIFT + PgUp).
Zdarzyło Wam się tak? Ja tam mam aż za często. I nie wiem od czego to zależy. Raz działa, innym razem nie. Pokazałem to na filmie jaki załączam poniżej. Weźcie pod uwagę, że gdy będziecie go olgądać i nagle biała z białej krzywej zniknie zaznaczenie i zaznaczenie przejdzie na grupę obiektów na górze tej warstwy, to jest to wynik użycia właśnie skrótu klawiaturowego (no nie widać na ekranie kiedy wciskam klawisz z klawiatury, prawda?). Więc tłumaczę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10