Wysłany: 12 Październik 2012, 10:58 Problem z przeniesieniem zapisanych ustawien cieni itp.
Witam,
Borykam się z irytującym problemem. Mianowicie przenosiłem się na nowego laptopa więc instalowałem Corela od nowa. I tu problem... jak przenieść zapisane profile cieni, przejść tonalnych itp. ze starego laptopa??
Mam wrażenie że to banalna sprawa i nie potrafię sobie z tym poradzić...
Pomóżcie! :)
Bogumila M. [Usunięty]
Wysłany: 12 Październik 2012, 12:58
Spróbuj tak: Wejdź do folderu Corela i skopiuj folder Config na pena. Na nowym laptopie zmień nazwę folderu config na jakąś inną i wklej skopiowany folder. Jeśli to nic nie da, to taki sam zabieg powtórz w folderze znajdującym się na dysku systemowym \Users\<nazwa użytkownika>\AppData\Roaming\Corel\CorelDRAW Graphics Suite XX\Config.
Nie zapomnij zrobić sobie kopi zapasowej podmienianego folderu na wypadek, gdyby coś poszło nie tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 11