|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
problem z forum |
| Autor |
Wiadomość |
rgb
Doradca

Pomogła: 3 razy Wiek: 41 Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 108 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 5 Grudzień 2012, 09:41 problem z forum
|
|
|
Wiem, że wklejam w niewłaściwym miejscu ale we właściwym nikt nie pomógł.
Mam problem z wyświetlaniem zawartości łączy na forum. Kiedy klikam na łącze to wyświetla się tylko górny fragment obrazka i nic więcej. Czy ktoś wie co jest nie tak? Będę wdzięczna za rady:) |
|
|
|
 |
Shame
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 5 Grudzień 2012, 11:43
|
|
|
| Przez łącze masz na myśli załącznik? Np. jak ktoś dodaje obrazek do postu do pobrania dla innych? A patrzyłaś na innych przeglądarkach? Nie wiem czego używasz, czy FF czy Chrome'a, czy IE - spróbuj tych działań na czymś innym niż używasz. Jeśli będzie OK, to znaczy, że z przeglądarką jest coś nie tak. Dla podpowiedzi - ja używam Chrome'a i wszystko cacy. |
|
|
|
 |
Bogumila M. [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Grudzień 2012, 13:04
|
|
|
| Powodów może być kilka. Wina może leżeć po stronie dostawcy Internetu. W trakcie pobierania większego obrazka połączenie jest resetowane i przeglądarka uznaje, że obrazek już jest pobrany w całości. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Grudzień 2012, 14:42
|
|
|
niom,może to też być jpeg progresywne,czyli zdjęcie ładuje się od góry w dół,trza poczekać,można też sprawdzić cache przeglądarki czy tam jest całe zdjęcie czy tylko kawałek,
PS: ja widze że kolega 2 posty wyżej edytował swój pościk,no cóż polecanie przeglądarki chrom na forum graficznym jest co najmniej delikatnie mówiąć niewłasciwe,ta przeglądarka nawet nie potrafi zrobić właściwego zrzutu ekranu w celu sprawdzenia koloru danego obrazu,ja pomijam funkcje(ta funkcja to śmiech na sali)gdzie można podglądnąć zawartośc strony,to jakaś kpina jest ,jesli już to 10 razy lepsza jest IE,lis też jest dobry,ale jesli chodzi o grafike to niezastąpiona jest opera ze swoją funkcją dragon fly,to tyle co chciałem dodać do swojego postu w związku z edycją postu usera |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|