Pytanie na niskim poziomie ale bardzo wazna sprawa |
Autor |
Wiadomość |
newUser
Początkujący
|
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 13:48 Pytanie na niskim poziomie ale bardzo wazna sprawa
|
|
|
Sprawa ma sie nastepujaco:
Patrzebuje zrobic logo do pewnego projektu. Nie bylo by problemu jesli mialby to byc raster. Ale szef rozkazal zrobic to w wektorze.. i teraz mam pytanie cze to wlasne corelDraw mi poomoze to zrobic?? W zalaczniku jest obrazek ludzika ktory tez ma byc na wektor zmieniony?? Prosze o pomoc i szybko odpowiedz.
Pozdrowienia
personal.png ten obrazek musze na wektorowke zamienic |
Pobierz Plik ściągnięto 921 raz(y) 12.94 KB |
|
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 16:44
|
|
|
Odwiedź dział "Tutoriale" i poszukaj postu ^jagny. |
|
|
|
|
newUser
Początkujący
|
Wysłany: 5 Lipiec 2007, 20:17
|
|
|
yhy... niestety nie daje rady aby odzworowac chociaz podobnie tego ludzika, czy moglby mi ktos pomóc? to bardza wazna sprawa.. |
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Lipiec 2007, 23:20
|
|
|
No sorki, ale ^jagna przedstawiła tam to w tak wyraźny sposób, że prościej już chyba nie można... Jeżeli znasz podstawy pracy na wektorach i operacje na krzywych to powinien być to banał. Jeżeli nie, to również w "tutorialach" znajdziesz odpowiednie "lekcje".
Zrobić to można w kilka minut, ale panuje tu taka zasada, że nie 'odwalamy' za kogoś zadań domowych, ale co najwyżej podajemy sposób na ich wykonanie. Poświęć trochę czasu na zapoznanie się z podstawami a przekonasz się, że to naprawdę prosta sprawa. Bez obrazy i powodzenia! |
|
|
|
|
jagna
Jagna
Pomogła: 13 razy Wiek: 50 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 478 Skąd: Australia
|
Wysłany: 6 Lipiec 2007, 04:33
|
|
|
ok, nie dostaniesz gotowca, ale w dziale Tutoriale znajdziesz opis jak tego ludka zrobić.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|