|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Logo JPG proszę o pomoc! |
| Autor |
Wiadomość |
Endorfina
Początkujący

|
Wysłany: 29 Maj 2013, 17:51 Logo JPG proszę o pomoc!
|
|
|
Witam.
Mam pewien problem, a mianowicie dostałam, że tak powiem małe zlecenie na zrobienie loga, które zrobiłam, ale tu nie chodzi o logo, które sama wykonałam tylko o to, że potem podrzucono mi dwa loga ( tekst + logo ) w JPG i poproszono mnie o zmianę na wektor.. Zrobiłam to używając szybkiej funkcji jaką jest trasowanie tylko, że po trasowaniu tekst nie jest równy.. zamiast prostej linii ma różne "niedoskonałości" polecono mi zrobienia tego ręcznie za pomocą krzywych Beziera, ale ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać w Corelu jestem początkująca... :/ Byłabym bardzo wdzięczna za jakiś poradnik czy coś.. nie chce, żeby ktoś zrobił to za mnie. Nie szukałam inne tematu na forum ponieważ to jest potrzebne na wczoraj... Dziękuję z góry..
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7699 Skąd: Gdynia
|
|
|
|
 |
s-p-i-n

Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 30 Maj 2013, 15:57
|
|
|
zajrzyj tu http://corel.wodip.opole....opic.php?t=4668
jezeli logotypy sa proste do zrobienia to dasz sobie rade jezeli sa skomplikowane to poczatkujacej osobie moze byc ciezko
warto tez poszukac na google czy niema gdzies wektorowych logotypow juz wykonanych przez ich autora |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|