|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Jakie to czcionki? |
Autor |
Wiadomość |
darewnoo
Początkujący
Wersja CorelDRAW: 11
|
Wysłany: 20 Listopad 2013, 22:27 Jakie to czcionki?
|
|
|
Mam pytanko
jakie to czczionki?
1.
2.
3.
Czekam na odpowiedź :) |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Listopad 2013, 14:34
|
|
|
hym,jesli chodzi o Accent to raczej grafa jest ale wzorowana na czcionce Laser,napis Nouvelle to raczej to będzie ktoraś z seri Caflisch Script,napis Prine to przerobka fontu Zygo,napis Racer to przerobka fontu Ethnocentric,tak przynajmniej mi się wydaje ,dołączam wrazie co przerobione te dwa fonty oczywiscie troche do poprawki bo to tak na szybko robiłem aby pokazać
princecdr9.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 221 raz(y) 28.5 KB |
|
|
|
|
|
darewnoo
Początkujący
Wersja CorelDRAW: 11
|
Wysłany: 27 Listopad 2013, 21:50
|
|
|
Ok, dziękuje Ci bidon184 za pomoc :)
Powiedź mi jak Ty to rozpoznajesz? Pytam bo mam jeszcze sporo czcionek do zidentyfikowania i chciałbym to zrobić. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Listopad 2013, 19:43
|
|
|
oj,pisałem już o tym na forum,zresztą nie tylko ja |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|