|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Corel 9 - wiesza się podczas importu/exportu |
| Autor |
Wiadomość |
pupriv
Początkujący

Wiek: 51 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 1 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 15 Październik 2007, 19:10 Corel 9 - wiesza się podczas importu/exportu
|
|
|
Wtiam
Mam problem który dorpwadza mnie do szalu.
Corel 9 wiesza mi się na etapie przeszukiwania zasobów dysków twardych lub jakichkolwiek nośników. Podczas importu, exportu, otwierania, zapisywania przestaje reagować. Zauważyłem że podczas zamykania go przy użyciu klawiszy (3króli) pojawia się takjakby drugi Corel 9 nieodpowiadający. Efekt jest taki jak by się coś miało zapisywać ale to się nigdy nie kończy. Myślałem że to sprawa kompa ale wymieniłem kompa szczęśliwy że zapomnę o porblemie a tu niespodziewanka. POMOCY! Czy ja coś źle instaluje czy jak.
|
|
|
|
 |
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Październik 2007, 23:58
|
|
|
| Corel 9 nie był pisany pod XP, więc stąd może brać się problem o ile używasz tego systemu. Jeżeli tak, poszukaj ServicePack pod tą wersję. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|