|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Zapisanie pliku z Corel Draw x6 do Corel Draw12 |
| Autor |
Wiadomość |
mackovy
Początkujący

|
Wysłany: 27 Luty 2014, 15:11 Zapisanie pliku z Corel Draw x6 do Corel Draw12
|
|
|
Cześć,
przeglądałem inne tematy, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie, dlatego pozwoliłem sobie założyć nowy wątek.
Chodzi o to, że dostałem plik zapisany w corelu draw x6, a u siebie mam corela draw 12. Żeby otworzyć ten plik, ściągnąłem sobie x6, wersję testową i chciałem zapisać projekt do corel draw 12. Jednak nie udało mi się to, czy mogę prosić o porady jak to zrobić? Próbowałem różnych formatów zarówno przy "zapisz jako", jak i przy "eksportuj", ale żaden mi się nie otwierał w Corelu 12.
Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
|
 |
s-p-i-n

Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
|
|
|
 |
mackovy
Początkujący

|
Wysłany: 27 Luty 2014, 15:25
|
|
|
Dzięki! :) Takie proste, a ja nie wiedziałem jak to zrobić:p Zadziałało!
Należy Ci się punkt, proszę! :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|