|
Dziwne wydruki z Corela X3 |
| Autor |
Wiadomość |
Arson
Początkujący

|
Wysłany: 3 Październik 2007, 20:50 Dziwne wydruki z Corela X3
|
|
|
Mam taki problem drukarka drukuje mi z corela jakieś dziwne kwadraty w miejscach bitmap a tam gdzie była grafika wektorowa drukuje wszystko na czarno.
Program jest oryginalny i na komputerze który ma corela 12 na tej samej drukarce wszystko jest ok. Ale np po zrobieniu pdf`a w X3 i wydrukowaniu go wydruk jest OK. Nie wiem w czym jest problem.
Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
 |
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 16:41
|
|
|
| Sprawdź ustawienia drukowania (ostatnia zakładka) - tam są opcje (ewentualnie) odpowiedzialne za takie zachowania lub też zresetuj Corla [F8 przy starcie]. |
|
|
|
 |
Arson
Początkujący

|
Wysłany: 4 Październik 2007, 21:08
|
|
|
Hmmm już w tej zakładce kombinowałem chyba na wszystkie sposoby, ale postaram sie coś jeszcze zrobić. Corel był świeżo po instalacji in stacji więc przy wrócenie ustawień chyba nic nie da :/ z indesigna acrobata photoshopa itp wszystko dobrze mi sie drukuje ale corel klapa - coraz bardziej mnie ten program denerwuje : )
dzięki za odpowiedź |
|
|
|
 |
Karolina
Doradca Karolina

Pomogła: 3 razy Wiek: 48 Dołączyła: 29 Wrz 2007 Posty: 105 Skąd: łódź
|
Wysłany: 5 Październik 2007, 19:35
|
|
|
Witam
A ja mam zapytanko z troszkę innej beczki,jeżeli możecie to poradźcie.Chcę zakupić drukarkę atramentową,bądź urządzenie wielofunkcyjne-ale chciałabym żeby było w miarę dobrej jakośći,ale żeby ekslpoatacja była w miarę tania.Jeżeli ktoś ma coś takiego to podajcie model.
Dzięki
Pozdrawiam
Karolina |
|
|
|
 |
|
|