|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Mysz asasyn |
Autor |
Wiadomość |
GreenBanzai
Początkujący
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2014, 12:26 Mysz asasyn
|
|
|
Witam! Co sądzicie o mojej pracy? Jestem początkującym grafikiem i dopiero zaczynam swoją przygodę z corelem.
EDIT Wrzuciłem kolejny załącznik z pracą zapisaną w formacie Corel Draw 9.
mysz bojowa v9.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 353 raz(y) 33.76 KB |
mysz bojowa.cdr Moja praca |
Pobierz Plik ściągnięto 277 raz(y) 1.35 MB |
|
Ostatnio zmieniony przez GreenBanzai 26 Kwiecień 2014, 15:06, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2014, 12:31
|
|
|
Jeśli dołączasz plik to u nas zwyczajowo zapisuje się w wersji CorelDraw9 . Najnowszą wersje programu posiada tylko kilka procent forumowiczów. |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2014, 14:44
|
|
|
Hehe, mysz zabawna. Nie mniej jednak widzę, że gnasz w dobrym kierunku. Wiesz co to gradient i jak go obsłużyć, wiesz jak się przycina obiekty, nawet rozumiesz o co chodzi w kolejności obiektów na stronie. Jeśli dopiero co siadłeś do Corela, to bardzo fajnie. Nie ma co krytykować wartości estetyczne i artystycznej tego dzieła, bo jeszcze nie na to czas, ale jak na poznawanie narzędzi, to całkiem całkiem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|