|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Forum Poligraficzne |
Autor |
Wiadomość |
Palazzo
Początkujący
|
Wysłany: 21 Marzec 2008, 13:03 Forum Poligraficzne
|
|
|
Witam,
Zapraszam wszystkich zainteresowanych grafika reklamowa i poligrafia na nowo powstale forum: www.poliforum.net
Pozdrawiam,
PS. Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych! |
|
|
|
|
IdCzarek
Doradca Czę100chowa
Wiek: 42 Dołączył: 09 Mar 2007 Posty: 109 Skąd: Czę100chowa
|
Wysłany: 21 Marzec 2008, 16:39
|
|
|
pomyłka |
|
|
|
|
pitek713
Początkujący
|
Wysłany: 19 Maj 2014, 20:44 Re: Forum Poligraficzne
|
|
|
Gorąco polecam Tablice reklamowe Kraków sprawdźcie a nie będziecie tego żałować |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 19 Maj 2014, 20:46
|
|
|
Ryyyyybyyy, świeże ryyyybyyyy! |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19 Maj 2014, 22:12
|
|
|
Powiększanie penisów, przepowiadanie przyszłości i nauka szybkiego czytania...
MOŻE BY TAK WRESZCIE JAKIŚ PRAWDZIWYCH MODERATORÓW TU USTAWIĆ??? |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 06:32
|
|
|
Malutki napisał/a: | MOŻE BY TAK WRESZCIE JAKIŚ PRAWDZIWYCH MODERATORÓW TU USTAWIĆ??? |
Zdaje się, że s-p-i-n jest tutaj modem. Niech mnie licho, ale on mi zawsze wyglądał na fałszywego :-o Myślę, że Roland, chociaż zapewne nie jest w stanie śledzić całego forum, to ma jako takie pojęcie o tym, kto przyczynia się do rozwoju i życia forum najbardziej, prawda? Może nie tyle modów, co jakiegoś Junior Admina (z odpowiednimi uprawnieniami) ustawić, który mógłby doglądać i opiekować się forum, co? Wtedy Roland nie byłby zobligowany do pracy przy forum, jeśli nie ma na to czasu A taki Admin Jr. mógłby powoływać moderatorów, uporządkować forum itp.. Moglibyśmy zrobić ankietę, coś w rodzaju wyborów Oczywiście zwycięzca musiałby chcieć przyjąć posadę Jeśli się nie zgodzi, to weźmie ją drugi w kolejce. Co wy na to? Demokracja to jeden z najgorszych systemów społecznych, ale jak dotąd nie mamy nic innego a sprawdzała się nawet przy populacji 10.000 (starożytna Grecja) więc chyba damy radę
Ot, taka mała petycja
Miałbym też inną, o której już pisałem, ale to wymaga pracy i współpracy, więc nie wiem, czy byłoby możliwe do realizowania w tak zawistnym, skłóconym, rozpasanym, infantylnym, cynicznym i wyrachowanym towarzystwie, jak Nasze |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 12:48
|
|
|
Jakiś czas temu Roland proponował żeby się ktoś zgłosił do pomocy , ale chyba bez odzewu. |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 13:55
|
|
|
Pytał? Wydawało mi się, że czytam wszystkie posty... W takim razie chyba mi umknęło. Jeśli aktualne, to się zgłaszam |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 18:34
|
|
|
Ależ moderator nie musi się znać na PHP - to już działka admina. A pisząc PRAWDZIWYCH miałem na myśli takich, którzy mogą np. takim spamerom kasować/edytować wiadomości. To, że ja (i nie tylko) mam przy nicku tytuł "Moderator" nie znaczy tutaj zupełnie nic!
To, że do tej pory w miarę panuje "spokój" nie znaczy wcale, że tak będzie zawsze, a wierz mi - mam doświadczenie z walką ze spamerami. Wystarczy jeden kumaty, żeby to forum zamienić w śmietnik...
Jestem gotów się poświęcić i w dwa, trzy dni pokazać, że można w takim czasie zamieścić 4-cyfrową liczbę wątków - i nawet się wysilał nie będę, bo zrobi to za mnie pewien sprytny programik ;) |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 18:37
|
|
|
Oj restauro, to nie to samo. Ja znam sama obsługę php by Przemo, bo nie raz zakładałem takie fora, ale to nie znaczy, że potrafię usunąć z nich bugi i buraki. Nie jestem programistą. Potrafię się w nim poruszać z panelu admina, ale to wszystko. Nie umiem grzebać w kodzie, a wygląda na to, że o to pytał Roland, bo poszczególne moduły forum są lekko wahnięte. Moja opinia? Już ją wypowiedziałem w podlinkowanym przez ciebie temacie - przenieść się na phpBB3 z całym inwentarzem (wczytałem się w temat i wiem, że udaje się przetransferować całe fora, nawet z załącznikami do postów itp.), tylko to nie jest sztuka w 3 kliknięciach, tylko saga i epopeja, ale się da. To forum ma już 11 lat i nie wygląda na to, żeby było ruszane A czas leci. Skrypty się zmieniają, wtyczki aktualizują, SQL update'uje, a BB code zyskuje na objętości.
A w tym temacie mówiłem raczej o moderatorach i MOŻE junior adminie - żeby zrobić porzadek z poziomu działów i topiców. Do tego mogę się zgłosić |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 05:36
|
|
|
Odejszła kupa nu Sara Goldfarb. Pszedam szuwaks. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|