|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Corel Draw X7 - problem wstawianie obrazów ze schowka |
| Autor |
Wiadomość |
wojmarki
Początkujący

|
Wysłany: 19 Maj 2014, 15:44 Corel Draw X7 - problem wstawianie obrazów ze schowka
|
|
|
| witam, po przejściu z wersji X4 na X7 pojawił się problem ze wstawianiem obrazów ze schowka. Problem dotyczy wstawiania ze schowka obrazu, który był skopiowany w systemowej przeglądarce plików Windows7. Otwieram plik jpeg w przeglądarce systemowej Windows7, klikam prawym przyciskiem myszy na obrazku - wybieram kopiuj. Na obrazie w Corelu opcja wklej jest nieaktywna. W X4 działało to bez problemu. Sprawdzałem z kopiowaniem z GIMPA - to samo. Ale mogę skopiować z poziomu dowolnej przeglądarki internetowej - tak samo robię kopiuj i w Corelu opcja wklej jest aktywna i bez problemu mogę wstawić obraz ze schowka. Czy coś się zmieniło w tej kwestii pomiędzy X4 a X7 ? Albo może trzeba coś dodatkowo ustawić. Prośba o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Maj 2014, 16:04
|
|
|
| no w x6 taka kombinacja tez nie działa,dziala dopiero jak klikniesz otworz lokalizacje pliku i z miniatury skopiujesz |
|
|
|
 |
wojmarki
Początkujący

|
Wysłany: 20 Maj 2014, 06:33
|
|
|
| dzięki za info, pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|