Pomysł lub grafika |
Autor |
Wiadomość |
zarkoz123
Początkujący
|
Wysłany: 16 Marzec 2015, 15:25 Pomysł lub grafika
|
|
|
Witam ponownie, otóż skończyłem już grafikę ale nie jest zbyt fajna ponieważ jestem w tym amatorem :D. (Skończony obrazek w załączniku)
Sprawa wygląda następująco, otóż pracuję w firmie która wyszywa rożne loga, obrazki itp... na ubraniach ale nie tworzy niczego sama, tylko wyszywa. A że przynależę do klubu bokserskiego i trener prosił żebym zrobił może jakieś logo i wyszyjemy je w firmie której pracuje. No i zrobiłem ale nie jest aż tak dobre :D
I miałbym prośbę czy miałby ktoś trochę czasu i ochotę żeby stworzyć jakieś fajne logo? Wiem że jest tu dużo osób które są dobre w obsługiwaniu się tym programem i nie tylko.
Logo nie mogło by być zbyt skomplikowane ponieważ musi zostać wyszyte. I konieczny byłby napis Dungannon Boxing Club.
Jeśli miałby ktoś ochotę pomoc, proszę dać znać. Z góry wielkieeee dziekiii.
LOGO.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 260 raz(y) 105.73 KB |
|
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 16 Marzec 2015, 15:46
|
|
|
I co kolego Shame? |
|
|
|
|
zarkoz123
Początkujący
|
Wysłany: 16 Marzec 2015, 15:54
|
|
|
chezare napisał/a: | I co kolego Shame? |
:D |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7684 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 16 Marzec 2015, 16:04
|
|
|
Po co się Czarek męczyłeś z rysowaniem w wektorze, kolega nawet tego nie oglądał , tylko wyszywa gnioty.
Ale jak ktoś zakłada dziesięć tych samych wątków to normalne ze nie może się odnaleźć. |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16 Marzec 2015, 16:42
|
|
|
I co kolego Sha.. A, to ja No co? Chez zrobił całą grafę - tylko font kiepski. Hmm... W sumie to w tego typu hipsterskich collage ze skrzydełkami itp. to lepszy jest Bidonik. Osobiście inaczej bym do tego podszedł. MOŻE jak mi się zachce, ale jestem zawalony robotą więc raczej wątpię. |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 17 Marzec 2015, 08:41
|
|
|
Nie zrobiłem, tylko obrysowałem krzywymi marny obrazek rękawic, które kolega ściągnął gdzieś z internetu. |
|
|
|
|
|