POMOCY! |
Autor |
Wiadomość |
Alano
Początkujący
|
Wysłany: 23 Marzec 2015, 16:26 POMOCY!
|
|
|
Witam wszystkich mam do was ogromną prośbę a mianowicie potrzebuje zmienić logo firmy na format wektorowy cdr (nie wiem dokładnie bo jestem w tym zielony). chodzi o samo logo z napisem u góry, bez tego napisu po spodem. potrzebuje tego na wczoraj (polecenie szefa). proszę o pomoc. pozdrawiam.
logo[2].JPG
|
Pobierz Plik ściągnięto 238 raz(y) 35.15 KB |
|
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7683 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 23 Marzec 2015, 17:45
|
|
|
Trochę małe to logo ,a właściwie tekst.
Font to Celtic Bold lub płatny American-Uncial ale przerobione . gdyby był wiekszy obrazek dobrej jakości byłoby łatwiej . |
|
|
|
|
Alano
Początkujący
|
Wysłany: 23 Marzec 2015, 17:57
|
|
|
no niestety innego zdj w lepszej jakości nie posiadam ale jest to wykonalne? bo jutro jestem umówiony w agencji reklamy i muszę im to logo dać własnie w tym formacie. to logo będzię mieć max 15x15 cm jeśli to coś zmieni. |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23 Marzec 2015, 18:07
|
|
|
TUTAJ masz rozwiązanie.
restauro napisał/a: | Font to Celtic Bold lub płatny American-Uncial ale przerobione . |
Nom, też myślałem, że to Celtic, ale nie do końca. Kształt niektórych liter jest baaaaardzo podobny, ale są niuanse, które różnią ten font, od użytego w logo. Nie wiem, czy ktoś przerabiał Celtic'a czy może to jego jakaś stara (lub najnowsza) wersja, której nie widziałem? |
|
|
|
|
|