|
Konwersja na grafikę wektorową |
| Autor |
Wiadomość |
bkkw
Początkujący

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 20:27 Konwersja na grafikę wektorową
|
|
|
Potrzebuję pomocy, kogoś kto ma czas by zamienić logo na grafikę wektorową, cel jest naprawdę szczytny, a u mnie niestety zdolności graficzne w grafice wektorowej padają zupełnie. Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zamiany tego loga na grafikę wektorową i czy ktoś w ogóle mógłby się tego podjąć? załączam plik w formacie .pdf
logo.pdf logo |
Pobierz Plik ściągnięto 206 raz(y) 1.84 MB |
|
|
|
|
 |
tegraf
Ekspert tegraf

Pomógł: 74 razy Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 1954 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 20:35
|
|
|
| bkkw napisał/a: | | cel jest naprawdę szczytny |
Czyli jaki? |
|
|
|
 |
bkkw
Początkujący

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 20:41
|
|
|
| Jest to logo światowych dni młodzieży, będzie mi ono służyło w umieszczaniu go na długopisach, kubkach itd. Ma ono promować i zachęcić jak największą liczbę ludzi do angażowania się i pomocy w organizacji tego wydarzenia :) |
|
|
|
 |
tegraf
Ekspert tegraf

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 20:52
|
|
|
Szczytny cel to zapewne cały cel Światowych Dni Młodzieży. Ale czy Twój cel jest szczytny?
Te kubki i długopisy będą za darmo? Lub może inaczej: jesteś czy nie jesteś przedsiębiorcą, który ma na tych kubkach zarabiać? |
|
|
|
 |
bkkw
Początkujący

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 21:08
|
|
|
| Kubki, długopisy służą do promocji Światowych Dni Młodzieży i będą wręczane za darmo wraz z płytami promującymi je w naszej diecezji (są fundowane z pieniędzy zebranych na mszach, na których celem była promocja tego samego wydarzenia), jestem uczniem i uczestnikiem, który jedyne co bierze w zamian to większy zapał do organizacji tego wydarzenia :) Jeśli to nie przekonuję, to nie mam jak poprzeć tego żadnymi dowodami. |
|
|
|
 |
tegraf
Ekspert tegraf

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 21:18
|
|
|
Spokojnie, nikt tutaj żadnych dowodów nie potrzebuje. Po prostu jakby ktoś chciał na tym zarabiać (i to też jest szczytny cel) - to powinien to napisać w dziale Zlecę (w domyśle: i zapłacę).
W załączniku - logo w Corelu X3. Nic nie robiłem, po prostu zaimportowałem logo z szóstej strony tego dokumentu: http://lodzpiotrowa.com/B...5%9ADM_2016.pdf
logo_X3.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 264 raz(y) 25.51 KB |
|
|
|
|
 |
bkkw
Początkujący

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015, 21:40