Witam wszystkich specjalistow!!
problem wolno dzialajacego corela byl wielokrotnie poruszony na forum, ale sprawdzilem wszystkie wiadomosci i nie zauwazylem nic co mogloby mi pomoc... Problem jest nastepujacy: Program dziala niezwykle oporowo przy zumowaniu i przesuwaniu obrazu za pomoca nacisnietego pokretla- nie ma plynnego przejscia tylko skokami z opoznieniem- wyglada to tak jakby ram niedomagal jednak w opcjach dalem na 100% wykorzystania pamieci. Co ciekawe znaczna (aczkolwiek nie jest to jeszcze ideal) poprawa jest przy zminiejszonym o ok polowe oknie (przycina sie na maksa przy maksymalnym). Dalo mi to do myslenia- moze cos jest nie tak z monitorem (samsung syncmaster 206BW-21cali-panorama) Kilka osob doradzalo mi abym sprawdzil sterowniki, ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze jestem jedyna osoba ktora ma taki problem... Nie bede wymienial parametrow, bo widzialem znaczniej lepiej dzialajace X3 na duuuuuuzo slabszych maszynach.
Czy ktos wie jak rozwiazac ten problem
z gory dziekuje za odzew
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10