|
bład podczas eksportacji do PNG |
| Autor |
Wiadomość |
domis
Początkujący

Wersja CorelDRAW: 12
|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 08:28 bład podczas eksportacji do PNG
|
|
|
Witam,
mam taki problem i w zasadzie nie wiem jak go rozwiązać.
Podczas eksportacji do PNG wyskakuje mui błąd 'bład wejscia/wyjscia : brak pamieci lub naruszenie zasad współdzielenia'
Cały czas Corel śmigał gdy eksportowałam do PNG az do wczoraj. Informatycy których znam niestety nie wiedza o co chodzi. Bardzo prosze o pomoc, bo p-rzez to nie moge pracowac.
Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 12:05
|
|
|
| znaczy jakis proces jest oltwarty lub tweek blokuje poniewaz jakis proces zajal przypisana ilosc buforu,trza by najpierw odwiedzic C:\Users\robert\AppData\Local\CrashDumps i C:\Windows\Minidump i zobaczyc coz to crashuje,pliki dmp otwierasz za pomoca darmowego programu Debugging Tools for Windows |
|
|
|
 |
domis
Początkujący

|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 13:21
|
|
|
| niestety tej pierwszej lokalizacji nie mam na komputerze. nnatomiast w tej drugiej nie ma ani jednego pliku. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 13:26
|
|
|
a masz w opcjach folderow odznaczone Pokaz chronione pliki systemu ? |
|
|
|
 |
domis
Początkujący

|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 13:37
|
|
|
| odznaczyłam, i w tym drugim folderze dalej pusto. a tego pierwszego folderu dalej nie ma :D |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 14:13
|
|
|
| to nie jestem wstanie Ci pomoc ,bo jesli nie widze systemu to nie wiem oco kaman,moze powrot do ustawien fabrycznych pomoze czyli magiczne F8 przy odpalaniu corela,ale w tedy stracisz wszystkie ustawienia typu user/all users |
|
|
|
 |
domis
Początkujący

|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 14:35
|
|
|
| Dzięęęęęękuje reset załatwił sprawe ;))))))) |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Grudzień 2015, 18:41
|
|
|
a prosze tylko to nie zalatwia sprawy reset F8 zostal wymyslony do powrotu ustawien domyslnych w zwiazku z nieodpowiedzialnym dzialaniem usera w Twoim przypadku zalatwilo to sprawe tylko polowicznie,nadal nie wiemy dlaczego system odrzucil biblioteke,moim zadaniem ,takie mam przypuszczenie ze masz problem w systemie z przydzieleniem pamieci,nalezy to jak najszypciej rozwiazac bo to moze byc przyczynek do zawieszenia dysku,proponowalbym jak najszybciej przetestowac dysk i pamiec ram |
|
|
|
 |
domis
Początkujący

|
Wysłany: 19 Grudzień 2015, 12:46
|
|
|
| No z ramem tez jest problem. Bo po eksportacji do png wlaczenia photoshopa w celu edytowania tego pliki, wyskakuje mi komunikat ze mam malo ramu. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic. |
|
|
|
 |
|
|