|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Błąd w podglądzie pliku |
Autor |
Wiadomość |
plk
Początkujący
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2009, 10:37 Błąd w podglądzie pliku
|
|
|
Witam, zacząłem robić animowanego bannerka w RAVE, niestety coś jest nie tak a ja nie wiem co . Mianowicie mam trzy obiekty, pierwszy to napis wypełniony kolorem czarnym, drugi to identyczny napis nałożony na pierwszy tylko nie posiada wypełnienia, za to ma czarny obrys. Ostatnim obiektem jest prostokąt wypełniony kolorem czerwonym. Założenie jest takie że ten prostokąt będzie się przesuwał z lewej do prawej pomiędzy dwoma pierwszymi obiektami. Niestety jak dam podgląd w przeglądarce to przesuwa mi się napis a nie prostokąt. Co robię źle? |
|
|
|
|
wawel
Ekspert wawel
Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2009, 11:21
|
|
|
zaznacz kontur i nacisnij rownoczesnie kombinacje klawiszy ctrl sift q i powinno pomoc, RAVE dziwnie sie czasem zachowuje, gdyby nie pomoglo to wrzuc ten kontur po tej operacji z kombinacja klawiszy na warstwe 2-ga ponad pozostale elementy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|