|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
plakat na koncert |
Autor |
Wiadomość |
ostrucha
Początkujący
|
Wysłany: 10 Sierpień 2009, 17:08 plakat na koncert
|
|
|
Czołem! Dostałem polecenie zrobienia, a właściwie przerobienia plakatu 'jeden kolor'- cokolwiek to znaczy w corelu. :) Domyślam się, że chodzi o wersję czarno białą, bo plakat idzie do druku. Jednak tło jest tak dziwne, że po desaturacji nic nie jest czytelne.
Dlatego moja prośba jest następnująca:
1. zrobienie coś z tym tłem - najlepiej usunięcie, ewentualnie zrobienie czegokolwiek, aby loga wszystkich kapel były dobrze widoczne.
2. Zrobienie z niego czarno-biały obraz.
Pozdrawiam serdecznie, i proszę o pomoc! :)
tatatadaaa.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 465 raz(y) 178.92 KB |
|
|
|
|
|
neoeinz
Bywalec
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 45 Skąd: szczecin
|
Wysłany: 10 Sierpień 2009, 19:14
|
|
|
z jpg to my wiele nie zdzialamy zachowujac przy tym widocznosc logosow. nie masz tego w cdr ? |
|
|
|
|
ostrucha
Początkujący
|
Wysłany: 11 Sierpień 2009, 10:24
|
|
|
czołem jeszcze raz, poradziłem sobie już z tłem, moja prośba jest tylko abyście z JPGa zrobili mi cdr. :) czytałem na forum, że to nie jest wiele roboty, tym bardziej proszę o szybką pomoc. :)
dwa kolory jpg.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 458 raz(y) 163.98 KB |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.15 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|