Mam problem zaznaczyłam obiekt krzywymi Beziera ... i mam go zaznaczonego za pomocą jakiegos tam koloru. Problem polega na tym ze jak robie Efekty - szybkie kadtownie i umiesc w kadrze . Wyskakuje mi okienko ze obiekt został zaznaczony nieprawidłowy obiekt
O co chodzi ..
dzieki za inf
michw [Usunięty]
Wysłany: 1 Październik 2009, 12:13
Prawdopodobnie nie wystarczająco dokładnie klikasz na ten obrys. Klikasz rysunek który chcesz umieścić w kadrze robisz kadrowanie i klikasz na obrys. Kliknij tylko dokładmnie w obrys, a najlepiej w jego krawędź, bo możesz mieć wyłączoną funkcję Traktuj jako wypełnione. Jeżeli masz to odznaczone to musisz klikać w obrys danego np prostokąta, ponieważ kursor nie widzi środka figury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10